ORAKEL heeft een nieuwe website
ORAKEL heeft een nie...
ORAKEL heeft een nieuwe website
ORAKEL heeft een nie...
Liften in ruil voor geluk
Gepubliceerd door Jouke in
10 Augustus, 2016 01:33 am

Liften in ruil voor geluk

Deze hele week zijn we aan het liften op boten door 't Gooi met Marlies van Wicked Life Experience en haar sidekick Wieke. In ruil voor de lift bieden de dames lessen in geluk. Een erg gaaf avontuur waarin we bijzondere ontmoetingen hebben met allerlei mooie mensen. Wicked Life Experience is gestart door Marlies Boom omdat zij zelf haar dromen heeft waargemaakt en als lifecoach haar methodes graag wil leren aan anderen. Zo dus ook deze week op de bootjes die ons een lift aanbieden. ORAKEL legt al deze inspirerende, vrolijke, ontroerende en grappige momenten vast op video zodat ze straks gebruikt kunnen worden in een on-line challenge waarin ook jij wordt uitgedaagd mee te gaan op de snelste weg naar geluk.

Ben je benieuwd hoe het ons vergaat? Elke dag is er een Wicked livestream op de Wicked Life Facebookpagina. We zijn nog tot en met donderdag op weg.

Zoals we nu elke dag lekker op bootjes varen door dit prachtige stukje Nederland - en dat samen met dit vrolijke stel - realiseren wij ons in elk geval hoe gelukkig wij zijn met het werk dat wij mogen doen!

Zoeken

Recente Artikelen